dessin de tirelire

99 bästa spargrisdesignerna

Spargrisen är ett vänligt föremål som naturligtvis lockar allas sympatier. Mer allmänt förmedlar bilden av en spargris omedelbart idén om att spara. Så om du vill organisera en insamling eller uppmuntra donationer, a spargristeckning är väldigt talande och det säger mer än tusen ord ! Du kan också använda dessa bilder som en spargris ritning att färglägga för ditt barn.

dessin tirelire cochon

Information om ritningsformatet spargrisar nedan :

  1. Ritningarna är hemligstämplade i fallande kvalitetsordning. Så, ju mer du väljer de första ritningarna, desto bättre kvalitet av bilden.
  2. För att skriva ut dem, klicka på ritningen som öppnas i ett nytt fönster och klicka på skriv ut (eller CTRL+P) 

Om du är någon mer manuell, tveka inte att rita en gris, det är väldigt enkelt med vår guide på hur man ritar en gris

 

 

 

Om du letar efter en bild snarare än en ritning kan du konsultera gratis bildbaser som inkluderar ett stort antal val.

Om du vill boosta din samling är ett bra sätt att ha en rolig och trevlig spargris som kommer att locka mynt naturligt utan att fråga! Vår butik har det väsentliga spargris, men också en mängd ursprungliga spargrisar som kommer att bli en hit!

cochon tirelire

Bonus: Varför är spargrisen formad som en gris?

Detta är den berömda frågan, med svaret kommer du att kunna briljera genom att visa upp lite av din kultur. Den mest utbredda hypotesen är följande: Engelska krukmakare använde en lera som heter "pyg" på engelska, ett ord som mycket liknar ordet "gris" som betyder gris. Så småningom lekte krukmakarna ord och började göra dessa spargrisar i form av en gris.

Tillbaka till blogg
Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.