Comment Faire une Tirelire avec une Canette

Hur gör man en spargris med en burk? Steg för steg

Vi har ungefär 4 839 tomma burkar som hänger runt vårt hus. Okej antar jag. Men vi har alldeles för många eftersom jag inte har tagit dem till återvinningscentral. Och eftersom det här är speciella formellådor av Scarlette kan jag inte motivera att slänga dem eftersom de kostar en förmögenhet. Vill du upptäcka bästa spargrisbutiken I Frankrike ?

tirelire canette

Hur mycket ? Tro mig, du vill inte veta. Du kunde att betala hyra med vad vi betalar för planen varje månad. Gjorde det dig lite illamående? Ja jag också.

Studio Calico skickade mig deras August-kit att leka med och jag bestämde mig för att göra några spargrisar som julklappar till min bästa väns små flickor. Ironin i skapa spargrisar från de dyraste burkarna i världen undgår mig inte.

Tirelire Canette


Och sedan, eftersom jag hade 4 837 tomma burkar kvar, gjorde jag några pennhållare och några små vaser. Här är en snabb handledning om hur man gör dem!

 

tirelire maison

1) Hitta en tom burk. En ask ostbollar skulle funka också, inte för att jag äter många lådor med ostbollar eller så. Faktum är att vilken låda som helst som inte har ingen skarp kant inuti. Säkerheten först, barn.

2) Riv förpackningen. Efteråt, mäta lådan och klipp ditt mönstrade papper därefter. Jag klipper alltid en bit papper först för att se till att mina mått är korrekta innan jag förstör mina vackra papper. Det är för att jag är dålig på att mäta.

3) Använd en lager av lim med en borste på lådan. Jag använde Martha Stewart glitterlim eftersom det där sitter riktigt bra och jag gillar applikatorborsten.

Tirelire avec une Canette


4) Varva upp långsamt ditt papper runt lådan, jämna ut medan du går för att se till att det inte finns några luftbubblor. jag använde klädnypor för att hålla papperet på plats medan det torkar.

5) Sedan, lägg till dina utsmyckningar ! Jag använde tavlans etiketter, klistermärken, bagargarn och swags som följde med i satsen. Svarta tavlor = ♥ ♥ ♥. Jag kan ha blivit galen på tavlans etiketter i tvättstugan.

För att skapa spargrisen ritade jag upp locket på papper och limmade sedan fast papperet på insidan av locket. Eftersom mitt lock var genomskinligt är det fortfarande sött och på så sätt kryper inte papperet ihop sig.

Jag använde Terrifically Tacky Tape för att fästa tejpen på ytterkanten. Det finns inget bättre att göra fäst tejpen, IMO. Sedan gjorde jag ett hål i mitten med en exakt kniv. Det är inte sant. Min exakto kniv ligger begravd någonstans i källaren, så jag använde ett rakblad.

Tillbaka till blogg
Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.